Om författaren & kontakt

Rikard Andersson från Åland, utkommer i februari 2017 med sin debutroman; ‘Världen var som en bra bok’, vilken han skrev under två jorden-runt resor.

Han har varit en “backpacker” sedan 2011 och snart blir han författare – en rätt så sällsynt kombination – det är tydligt att hans resande bidragit till hans originella-, utforskande- och gestaltande skrivstil. Det tog honom drygt fyra år att skriva sin romanen; Världen var som en bra bok.

Han fortsätter att skriva – samtidigt som han också utforska världen, och han har påbörjat sitt nästa projekt – som han jobbar hårt för att ska resultera i en fristående uppföljare till debutromanen.

Kontakt

Vill du komma i kontakt med; Rikard Andersson, författaren till: Världen var som en bra bok, kan du göra det på:

Skype; nummer +46184908530

Facebook: https://www.facebook.com/authorrikardandersson/

Instagram; https://www.instagram.com/backpackerace/

Twitter; https://twitter.com/BackpackerAce

Epost; interestedintheworld@outlook.com

Ni får gärna prenumerera på inläggen här på hemsidan, under menyn MORE upp till höger finner ni ett formulär om ni scrollar nedåt – där finner ni också hans ”resekaraktär” BackpackerAce på Instagram och Twitter – under @backpackerace — förhoppningsvis blir ni då inspirerade att läsa boken och en dag göra en långresa, eller om ni kanske redan gjort er — drömma er tillbaka.

Rikard.Andersson

I bilden: Rikard Andersson / Tasmanien – Australien

Om du  vill ge ett bidrag BTC: 12PAj8tydd8PFLXSBP3jpXg5k5bLReQEx7